Nobu

Nobu, svetovo preslávený japonský restaurant vytvoril šéfkuchár Nobu Matsuhisa, spája svoj ​​najmodernejší štýl s Južnou vplyvmi amerických vytvoriť skutočne ohromujúci priestor a nezabudnuteľný kulinársky zážitok. Doplnená o sushi bare a saké obývačke, Nobu vám dáva dokonalú zámienku, aby šaty zapôsobiť, aby svojich priateľov, aby vyžívajú v radostiach dobrého jedla, skvelé konverzácie a trochu orientálne kúzlo.

Nobu podpis pokrmy patrí Sashimi šalát s dresingom Matsuhisa omáčkou soy, Yellow Tail Sashimi s papričkami, Squid Cestoviny s ľahkou cesnakovou omáčkou a Čierna treska v Mišo, a to sú len niektoré z nápaditých pokrmov vytvorených Chef Nobu.
Chef Nobu

Narodil sa a vyrastal v Japonsku, Matsuhisa vyučila v sushi baroch Tokia, než sa odvážil zámorí do Limy, Peru.

Klasicky cvičil, bol Matsuhisa spochybnená kultúry a regionálnych zložiek, ktoré prispeli k vynaliezavým štýlom. Potom, on pokračoval do Buenos Aires, Argentína, potom späť do Japonska, Aljašky a konečne, Los Angeles, kde si otvoril svoju reštauráciu v roku 1987.